A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Милятичівський ліцей Солонківської сільської ради
Ми шануємо минуле і відкриваємо майбутнє!

«Пізнаємо світ разом»

Дата: 04.12.2023 15:31
Кількість переглядів: 41

      З метою активізації пізнавальної діяльності учнів, розширення їх наукового світогляду, поглиблення знань з географії, сприяння творчому та всебічному розвитку особистості, виховання патріотизму та любові до рідного краю з 27.11.2023р. по 01.12.2023р. у школі проходив тиждень географії.

      Розпочався тиждень з лінійки відкриття «Відкриваємо світ разом», на якій було оголошено план проведення тижня географії.

      Впродовж тижня у школі проходив конкурс малюнків на тему  «Дивовижна краса природи України та світу». На перервах школярі розгадували загадки, розв'язували кросворди, ребуси, головоломки. Для тих, хто цікавиться географією, постійно шукає щось новеньке — для перегляду була запропонована виставка науково-популярної літератури з географії «Я люблю географію».

         Весело і цікаво пройшов конкурс знавців загальної географії «Перший успіх» (6-7 класи). Для учнів 8-10 класів проводилася інтелектуальна патріотична гра «Ми горда держава незламних людей». Творчою активністю в прагненні бути успішними відзначилися учні 8-10 класів у змаганнях «Найрозумніший».

     Тиждень географії виявився насиченим, цікавим, довів, що географічна наука корисна у сучасному світі і захоплює своїми цікавими фактами і відкриттями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень