A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Милятичівський ліцей Солонківської сільської ради
Ми шануємо минуле і відкриваємо майбутнє!

Новини

Дата: від до Скинути

        «Шляхами прав та обов’язків»

        Однією з найгостріших людських потреб є потреба почуватися у правовому плані захищеною у сучасному складному і мінливому світі. Тому традиційно згідно річного плану роботи у Милятичівському ліцеї з 11.12 по 15.12.2023 року  проходив Тиждень правових знань «Шляхами прав і обов’язків». Метою  проведення Тижня було поглибити  знання учнів про права й обов’язки громадян та їх реалізацію згідно з Конституцією та нормативно-правовими актами України; формувати  в учнів правову культуру та правосвідомість; формувати активну громадянську позицію щодо неправомірної поведінки; виховувати повагу до прав та свобод громадян, почуття відповідальності за свої вчинки та почуття громадянського обов’язку .

15:35 15.12.2023

Допомога в разі небезпеки

      05.12.2023р. в Милятичівському ліцеї Солонківської сільської ради відбулося засідання спільноти вчителів природничо-математичного циклу.

19:00 05.12.2023

«Пізнаємо світ разом»

      З метою активізації пізнавальної діяльності учнів, розширення їх наукового світогляду, поглиблення знань з географії, сприяння творчому та всебічному розвитку особистості, виховання патріотизму та любові до рідного краю з 27.11.2023р. по 01.12.2023р. у школі проходив тиждень географії.

15:31 04.12.2023

"Сім чудес України"

   01.12.2023 року в Милятичівському ліцеї відбулось засідання спільноти класних керівників. Класні керівники побували на виховному заході у 3 класі « Сім чудес України…», який підготовила і провела Іванець О.С. Від заходу були в захваті третьокласники, а класні керівники збагатили свій багаж знань з актуальних питань виховного процесу. Було проведено круглий стіл на тему «Технології формування правової свідомості та культури здобувачів освіти, інструменти та практики протидії булінгу». Учасники засідання обговорили різні аспекти цього питання, включаючи права та обов'язки учнів, роль класного керівника у формуванні правової свідомості, а також методи протидії булінгу. Практичний психолог Сурма Н.В. розповіла про воєнні дії, які негативно впливають на психологічне здоров'я дітей, підлітків, дорослих і зазначила, що під впливом стресу та травматичних подій можуть розвиватись посттравматичний стресовий розлад, депресія, тривожність.

20:53 02.12.2023

Андріївські вечорниці

     Зима приносить нам багато теплих родинних свят, традицій та обрядів.  Однак з-поміж усіх свят 30 листопада – день Андрія Первозванного – одне з найочікуваніших і найвеселіших. Недарма подекуди його називали ще «великими вечорницями». Хоч Андрій Первозванний – християнський святий, але звичаї і обряди в цей день мали дохристиянський характер: вгадування майбутньої долі, заклинання, ритуальне кусання «калити». Саме Калитою і називали часто наші предки Андріївські вечорниці – за назвою солодких коржів, які випікали спеціально на свято.

17:05 30.11.2023

Подорож математичними островами

     28.11.2023 року в Милятичівському ліцеї Крисою О. П. проведено відкритий урок-подорож математичними островами у 4 класі на тему "Додавання та віднімання багатоцифрового й одноцифрового чисел. Обчислення буквених виразів. Складання та розв'язування задач за схемою". На уроці були використані різні завдання, які допомогли учням опрацювати даний матеріал. Учні працювали в парах та групах. Активно міркували над розв'язком задач, вміло обчислювали вирази. Під час подорожі відвідали морські острови.

13:39 28.11.2023

Виготовлення патріотичної свічки-оберега

Невимушена дружня атмосфера створила справжнє свято у Милятичівському ліцеї. Учні 6 класу під керівництвом волонтерки Пришляк О.В. з великим задоволенням долучилися до виготовлення свічок-оберегів з ангеликами для Збройних Сил України, які зігріватимуть захисників на передовій. Величезна подяка пані Оксані, адже вона не лише навчала скручувати і декорувати свічки, але і розповідала дітям про давнє значення свічки як оберега. Такі воскові свічки школярі робили вперше. Діти спілкувалися, фантазували, а зроблені власноруч воскові свічки, прикрашені патріотичними стрічками та теплом дитячих долонь, стануть оберегами для кожного захисника. Шестикласники також підготували малюнки, браслети, брелки, патріотичні стрічки і разом з іншою допомогою передадуть воїнам на передову. Милятичівські ліцеїсти вірять, що їх дбайливо створені роботи захищатимуть воїнів від усього лихого та наближатимуть перемогу України. Слава Україні! Слава нашим Героям!

10:36 16.11.2023

Виховна година «Правовий спринт»

09.11.23 року у 9 класі Милятичівського ліцею класним керівником Писко Л.Г. була проведена виховна година «Правовий спринт» у вигляді бліц-турніру. Змагалися команди «Феміда» і «Правознавці».

10:44 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень