A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Милятичівський ліцей Солонківської сільської ради
Ми шануємо минуле і відкриваємо майбутнє!

Новини

Дата: від до Скинути

Незабутній Шевченко

   І знову – березень… І знову линуть до нас думки геніального українського поета… Традиційно український народ у цей весняний час звертається до постаті Т.Г.Шевченка, яка у своїй величі була, є і залишиться ні з чим незрівняною, невичерпною для людського подиву й осягнення.

15:40 11.03.2024

           Спорт – здоров’я, сила духу і краси

                                  05.03.2024 року на базі КЗ ССР «Ліцей імені Героя України Миколи Паньківа» відбувся територіальний районний етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу. Команда Милятичівського ліцею посіла ІІІ місце. Діти емоційно та жваво демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь. Учасники змагань отримали нагороди та заряд бадьорості, позитивні емоції. Лучишина Захара визнано найкращим гравцем команди Милятичівського ліцею. Вітаємо команду. Дякуємо ЗСУ. Слава Україні! Героям слава!

16:50 05.03.2024

Урок педмайстерності

05.03 2924 р. у Милятичівському ліцеї вчителем 2 класу Гринак О. В.  було  проведено урок педагогічної майстерності з української мови на тему "Навчаюся розпізнавати речення зв його  основними ознаками ".    Вчителем використано різні форми і методи роботи. Діти  виконували різні цікаві завдання: гра 'Так чи ні" з використанням LEGO цеглинок; досліджували мовні явища; гра "Склади речення "; виконували завдання в парах, визначали кордони речень в тексті.    Дітям урок сподобався, настрій в усіх радісний, чудовий...

16:04 05.03.2024

Калинова моя Україна!

Сьогодні і дорослі , і малі, всі переживають за майбутнє нашої країни. Ми хочемо жити в сучасній, щасливій, незалежній і мирній Україні. Ми відчуваємо гордість за свій край, за рідну мову, за звичаї і традиції нашого народу. 

15:20 04.03.2024

МОВА НАС ЄДНАЄ!

       21 лютого 2024 року в Милятичівському ліцеї проведено вчителем - словесником Майко М.І. розважально - інтелектуальну гру між учнями 6 класу. Школярі вправно виконували різноманітні завдання, завзято і старанно наближалися до перемоги. В маленьких сердечках пломеніла любов до рідної мови, вони возвеличували її і обіцяли бути гідними дітьми своєї держави.       Бажаємо всім українцям, що свято бережуть українське слово – щастя, натхнення, добра, миру, світлого майбутнього, живіть повноцінним життям, досягайте вершин, адже у ваших руках доля нашої країни. Любіть, шануйте і бережіть рідну мову – вона наш генетичний код.

10:40 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень