A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Милятичівський ліцей Солонківської сільської ради
Ми шануємо минуле і відкриваємо майбутнє!

Новини

Дата: від до Скинути

Екскурсія в Славське

Екскурсія в смт Славське. Учні 10 класу спільно з класним керівником Венгльовською Н. М. відвідали мальовничий куточок нашої України - Славське. Піднялися на гору Тростян, також прокаталися захопливими серпантинами поблизу гори Погар. Із захопленням піднялися на вершину гори Погар. Сповнені вражень повернулися у садибу Зарічну, де позасмагали і попірнали в басейн. Славське - це дійсно гори вражень.

13:07 13.06.2024

Екскурсія у музей "Криївка"

10.06.2024р. учні 5, 7 класів Милятичівського ліцею відвідали музей - криївку,що знаходиться у с.Басівка. Ліцеїсти поринули у історію післявоєнних часів, дізналися про героїчний супротив воїнів УПА, їхній спосіб життя та неймовірний героїзм. Діти поглибили знання з історії України,брали участь у вікторині та з гарним настроєм повернулися додому.

13:26 10.06.2024

Екскурсія у Львів

Сьогодні учні 7 та 8 класу побували у Львові на дивовижній екскурсії під назвою " Львів з висоти пташиного польоту". Діти милувалися красою рідного міста з висоти - це дахи будівель,куполи церков та неймовірний краєвид! Також учні побували у "Будинку вчених" та дізналися його довголітню історію.Рухаючись далі,не змогли пропустити гарнізонний храм Петра і Павла,помолитись та  віддати шану загиблим воїнам. І на останок учні відвідали"Італійський дворик", насолодившись архітектурою та старовинними скульптурами давньої історії!

16:45 05.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень