A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Милятичівський ліцей Солонківської сільської ради
Ми шануємо минуле і відкриваємо майбутнє!

Новини

Дата: від до Скинути

Урок педмайстерності

08.10.2024 року у Милятичівському ліцеї Солонківської сільської ради відбулося засідання Спільноти вчителів початкових класів,  на якому було проведено урок педагогічної майстерності з ЯДС у 3 класі вчителем Гринак О.В. на тему "Вчимося бути толерантними".    На уроці було використано різні форми і методи навчання. З великою цікавістю школярі виконували завдання,  обговорювали різні ситуації, літературні твори, в яких описувалось ціннісне ставлення до людини,  створили квітку толерантності. Діти отримали в подарунок сердечка  "Будемо толерантними".

15:17 08.10.2024

Екскурсія на Сколівщину

Незважаючи на погоду чудові вихідні провели учні 3 і 4 класів Милятичівського ліцею. Діти і батьки разом із класоводами відвідали печери білих хорватів на околиці  Миколаєва. Побували у Історико-краєзнавчому музеї "Сколівщина". Тут почули живу бойківську говірку, поміняли силу на жорнах, одягнути бойківський стрій, помандрували у княжу добу до Захара Беркута, знайшли лазівку з паролем до засекреченої криївки УПА. Далі ми пройшли еколого-пізнавальною стежкою "Бучина". Завершили нашу подорож дегустацією цукерок з чаєм.    Хочемо подякувати Відвідай за неймовірно цікавий та захоплюючий тур.

20:03 29.09.2024

Участь у таборі "Сокіл 2024"

За сприяння голови Солонківськоі сільськоі ради Дубневича Богдана Васильовича, відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківськоі ОТГ з 15.07 по 21.07  учні Милятичівського ліцею Солонківської сільської ради взяли участь у військово-патріотичному таборі «Сокіл 2024». 🦅 Протягом семи днів ліцеїсти активно долучалися до різноманітних заходів, спрямованих на виховання патріотизму, розвиток командної роботи та покращення фізичної підготовки. 💪❤️ Учні показали хороші результати, нагороджені грамотами і медалями. Дякуємо усім інструкторам, тренерам, котрі займалися із здобувачами освіти, особливо п. Василю Вишиваному ,за особливий підхід до юнаків і дівчат,  мотивацію ,віру у свої сили і можливості. 🌟 Слава Украіні!!! Героям слава!!!  💙💛🇺🇦

17:41 21.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень